Nové DESATERO PRO ŘIDIČE je tady!

Nadupaná pomůcka pro řidiče

S radostí vám představuji novou pomůcku pro všechny řidiče – aktualizované DESATERO PRO ŘIDIČE. Nyní zbystřete a pozorně čtěte, aby vám nic neuniklo.

Proč nové DESATERO PRO ŘIDIČE?

Protože jste to chtěli! Dostal jsem řadu podnětů, co vám v původním desateru chybělo a také jsem zohlednil nejčastější dotazy v poradně. Takže jsem připravil rozšířenou verzi původního desatera, kterou zkrátka musíte mít.

Proč ten název?

Jak nebýt na českých silnicích za hlupáka. Chci vás aktivovat. Nikdo nechce být za hlupáka, to je jasné. Název ale není až tak důležitý, důležité je, že vám nové desatero může ušetřit čas, peníze a nervy na silnicích.

Co je v DESATERU nového?

Kromě původního aktualizovaného desatera najdete v nové brožurce nebo PDFku spoustu novinek. Přečtete si rady a tipy, jak se postavit pojišťovně, aktualizované a doplněné rady z praxe nebo přehledy bodového systému, pokut a trestů za přestupky.

Jak s novým DESATEREM pracovat?

Pořiďte si papírovou brožurku! To je nejlepší. Můžete mi napsat a já vám ji za poštovné doručím. Přečtěte si ji a nechte si ji v autě. Jestli se potkáte na silnicích s nějakou nepříjemností, můžete si nalistovat řešení, jak postupovat. Pokud dáváte přednost elektronické verzi, tak si stáhněte PDFko do mobilu a přečtěte si jej. Budete tak mít přehled, s čím vám může desatero následně pomoci.

Chybí tam něco?

Pokud máte pocit, že některá zásadní informace v desateru chybí, tak mi napište a já ji použijí příště v další verzi. Situace v dopravě je pořád samá změna a je dobré řidiče pravidelně školit a seznamovat s novinkami.

Jak nové DESATERO získat?

Máte několik možností. Nejjednodušší je zažádat si o zaslání DESATERA zde. Pokud chcete rovnou papírovou knížku napište mi zprávu a já to zajistím. Rovnou popřemýšlejte, komu dalšímu byste ji mohli předat a pomoct za volantem. Pokud se se mnou potkáte osobně, určitě budu mít nějakou u sebe.

BONUS

V novém desateru jsem schoval jeden bonus. V jednom z QR kódů je uložen odkaz na web, kde můžete získat absolutní novinku z oboru dopravního práva, nehod a přestupků. Připravil jsem pro vás unikátní balíček právních služeb za nikoliv zvýhodněnou, ale úplně šíleně nízkou cenu. Nebudu to tady popisovat, zkuste to objevit sami. Ale pozor, nebude to napořád, a kdo zaváhá…

Tip na závěr

Berete informovanost řidičů stejně vážně jako já? Jste majitel firmy a máte řidiče? Máte autoškolu, autoservis nebo prodejnu aut? Pořiďte desatera svým řidičům nebo klientům a uvidíte, jak vám budou vděčni.

Věřím, že nové DESATERO PRO ŘIDIČE bude alespoň stejně úspěšné, jako jeho starší verze.